EXAMINE THIS REPORT ON رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی

Examine This Report on رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی

Examine This Report on رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی

Blog Article

هنگامی که افراد کربوهیدرات را کاهش می دهند، تری گلسیرید خون به صورت چشمگیری کاهش می یابد. از سوی دیگر، رژیم‌های کم چرب اغلب باعث افزایش تری گلیسیرید می‌شوند.

مصرف مکمل‌های گوارشی حاوی آنزیم‌های پروتئاز و لیپاز که به ترتیب پروتئین و چربی را تجزیه می‌کنند، ممکن است به تسکین علائم گوارشی مربوط به تغییر رژیم غذایی به رژیم کتو کمک کند.

حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی به‌معنای گلوکز کمتر برای سوزاندن در بدن است. جایگزینی کربوهیدرات‌ها با چربی‌ها باعث می‌شود اسیدهایی به نام کتون در بدن شما تجمع پیدا کنند.

حتی این کاهش وزن زمانی رخ می‌دهد که شما کالری را محدود نکرده و چربی بالایی هم مصرف کرده‌اید.

رژیم کتو با پروتئین بالا: مناسب برای افرادی که فعالیت بدنی شدید دارند

غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:

 به طور کلی توصیه می‌شود برای گرفتن چنین رژیم‌هایی باید با پزشک مشورت کرد.

نکته دیگر آنکه راش‌های پوستی از عوارض نادر رژیم کتوژنیک هستند که به صورت بثورات خارش دار و قرمز که عمدتاً در قسمت بالایی پشت، قفسه سینه و شکم ایجاد می شود دیده می‌شوند. 

کارشناسان تغذیه ما در سیرا تغییرات بیوشیمیایی شما را کاملا تحت نظر قرار می دهند و یک برنامه غذایی متناسب با شرایط سلامتی تان تنظیم می کنند.

در رژیم کتو شما باید میزان مصرف پروتئین خود را بالاتر ببرید.

به عنوان مثال برخی از اثرات فیزیکی وجود دارد که هنگام ترک رژیم کتوژنیک باید مراقب‌شان باشید:

پروتئین‌های بدون چربی از مواد غذایی توصیه شده برای خروج از گروه رژیم کتوژنیک رژیم کتوژنیک به شکل اصولی است.

ورود به فاز کتوسیس با رسیدن به حد مشخصی از سطح کتون در خون

شاید به نظرتان عجیب بیاید که یک رژیم غذایی با چربی بالا (منظور، چربی‌های سالم مثل روغن نارگیل، روغن زیتون و… است) چطور می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؛ در حالی که بارها و بارها شنیده‌ایم، برای لاغر شدن، نباید چربی مصرف کنیم؟ با ما همراه باشید تا این چالش را برای شما حل کنیم.

Report this page